سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده خوبی دارم کمکم کنید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من طرح هایی خلاقانه در زمینه کارهای دستی دارم مثل رومیزی رانر ..... میدونم اگه تولید بشه بازار خوبی خواهد داشت حتی برای صادرات چون تو بازار نمونه ای نداره و چون خانم هستم سلیقه خانمها رو میشناسم اما من شهرستانم اینجا بازاریاب مخصوصا خانم نداریم خودم هم کار بازاریابی و تبلیغ نمیخام و نمیتونم انجام بدم به نظر شما با شش میلیون سرمایه میشه فعلا جایی هم ندارم خودم هم با یه بچه و اینکه برا کنکور ارشد هم میخونم فقط میتونم طرح رو بدم به چند خانم تا اونا درست کنن و من به اونا پورسانت بدم جایی هم ندارم اول کار نمیخام وقت وهزینه برا مجوز و جای کار بزارم اگه کار گرفت اقدام کنم میتونم یه بازاریاب خانم حرف های از تهران پیدا کنم پورسانت خوب هم بهش بدم ولی چه جوری جنس دست مشتری برسه اگه بشه برا چند نفر هم کارافرینی میشه واینکه میدونم ایده ای که دارم بازار خوبی داره لطفا راهنمایی کنید
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
دوست عزیز ، شما یکبار تاپیک مشابهی را ارسال کردید ، علاوه بر ان در یک تاپیک به مربوط ( موفقیت اعضا پس از پیوستن به انجمن ) نیز همین پست را تکرار کردید .
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=10332
ارسال تاپیک های مشابه بر خلاف قوانین انجمن است . در صورت تکرار ، طبق قوانین سایت با شما برخورد میشود .

تاپیک بسته شد.
لینک مرجع