سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: داروهای گیاهی:خوب یا بد؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان عزیز.نظرتان با راه اندازی یک سیستم فروش داروهایی گیاهی چیه؟منتظر راهنماییهای شما هستم
به نظرم اگه خوب پیش بری و یه اطلاعات کلی در زمینه گیاهان داشته باشی عالیه
مجوز پزشکی نمیخواد ،به نظر شما با دارو خانه ها کار کنم و یا مستقل مغازه بزنم،چقدر سرمایه می خواد
به نظرم فروش داروی گیاهی آنچنان بازاری نداره چون تویه شهرهای بزرگ دیگه کسی وقت آماده کردن دم نوش نداره و اکثرا به دنبال عرق گیاهان دارویی هستند مگر افرادی که بخوان زندگی تجملاتی داشته باشند و بخوان تویه مهمونی ها کلاس بذارن که اونها معمولا از برندهای ترکیه ای استفاده میکنند.
خیلی از گیاهان دارویی هستند که در سطح یه منطقه خاص رواج دارند و تهیه عرق از اونها و معرفیشون به بازار میتونه سود خوبی در پی داشته باشه. مثلا یه نوع گیاه هستش در استان زنجان که برای گرفتگی عضلات مصرف میکنن و عملا در کشور ناشناخته هستش و معمولا به صوزت پودر شده در خورش ها استفاده میکنند.
من خودم هم دوست دارم در این زمینه فعالیت کنم و هم خوشبختانه موقعیتش رو دارم یه جورایی ولی یه مشکلی که هست اگه بخوای تو یه شهرستان کوچیک محصولتو بفروشی خب باید اعتبار و تجربه داشته باشی
ولی اگه بخوای اونو در نقاط مختلف ایران پخش کنی باید یه سری مجوز مثل استاندارد ملی ایرام و مجوز سازمان غذا و دارو رو داشته باشی و شرکت هم ثبت کنی

به هر حال اگر همه اینها رو داشته باشی خیلی بهتره روی داروهای ترکیبی کار کنی. داروهای گیاهی معمولی رو که همه میتونن بسته بندی کنند
حالا نمیدونم جواب میده یا نه !

نظر دوستان با داروهای ترکیبی چیه ؟
مرسی موفق باشید10_004
چند روز پیش تو تلوزیون کارشناس دارو گیاهی می گفت قیمت شیرخشت شده کیلویی در حدود یک میلیون!!!!کسی صحت این حرف را تایید می کنه؟؟؟؟اگر این جور باشه باید سود خوبی داشته باشه
(12-20-2013 01:16 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]چند روز پیش تو تلوزیون کارشناس دارو گیاهی می گفت قیمت شیرخشت شده کیلویی در حدود یک میلیون!!!!کسی صحت این حرف را تایید می کنه؟؟؟؟اگر این جور باشه باید سود خوبی داشته باشه

درسته. خیلی از داروهای گیاهی قیمتشون به همین اندازه یا بیشتر شده!
بنظرتون چطور میشه از این افزایش قیمت سود کرد ؟
یک کیلو بخری ببری بسته یه مثقالیش کنی بعد به کی بفروشی ؟!!!
نقل قول :درسته. خیلی از داروهای گیاهی قیمتشون به همین اندازه یا بیشتر شده!
بنظرتون چطور میشه از این افزایش قیمت سود کرد ؟
یک کیلو بخری ببری بسته یه مثقالیش کنی بعد به کی بفروشی ؟!!!

من بیشتر منظورم این بود که تولیدش سود خوبی شاید داشته باشه
با توجه به وضعیت شرکت های دارویی ایران به نظرم ایده خوبیه.
خاطره شخصی:
چند وقت پیش مریض شده بودم و برای گلودرد و دل پیچه رفتم دکتر:
نسخه دکتر:
ب کمپلکس
پنی سیلیم
مترونیدازول
هزینه نسخه: 15+5 هزار تومان
اما این تمام ماجرا نبود! قرص هایی که به بنده دادن گویا بنده رو دچار مسمومیت دارویی کرد و شاید باورتون نشه یک هفته تمام درد کشیدم و نمیدونستم چه بلایی سرم اومده جوری که واسه دردهام داشتم کدئین به صورت مداوم استفاده میکردم!!!
بعد ازگذشت یک هفته و مراجعه به یک عطار ایشون با یک گیاه دارویی که اسمشم یادم نیست و مصرف روزانه اش و یکسری لیست موادغذایی معمولی و یک بطری عرق برگ مورد و هل و اسطوخودوس به کل حال بنده رو دگرگون کردن!
دردی رو که چند دکتر و یک متخصص نتونستن کاری براش بکنن ایشون با دو تا گیاه و یک سری میوه انجام دادن!
هزینه اش هم در مقایسه با هزینه های سنگینی که بابت دارو و ویزیت و آزمایش متحمل شدم اصلا به حساب نمیاد.
دوستان و برادران گرامی!
بسیاری از این داروهایی که ما استفاده میکنیم شدیدا مضر هستند و توصیه میکنم ببوسید و بزارید کنار استفاده از دارو رو. باور کنید دوای دردهای ما در طبیعت هست .
این زمینه بسیار جای پیشرفت داره چون هزینه درمان با داروهای گیاهی خیلی پایین تر از داروهای شیمیایی شده است و از طرفی عوارض آن ها رو هم نداره.
یه سر به عطاری ها بزنید متوجه می شید ماجرا از چه قراره!
جدیدا هم به عینه دیدم که دکترها توی نسخه هاشون گل گاو زبون و رازیانه و این جور چیزا می نویسن و میدن دست ملت!
پس بدونید که خبرهایی هست.
شاد باشید و شاد زی
لینک مرجع