12-18-2013, 05:53 PM
12-18-2013, 10:59 PM
خوبه دیگه معطل چی هستی ، یک کارواش نیمه صنعتی بگیر و استارتش را بزن
نرخ ها را هم قیمت کارواش ها بده ، نیازی نیست کمتر قیمت بدی ، مشتری که به شما زنگ می زنه ، لنگ یک قرون دوزار نیست ، به جای اینکه کمتر بگیری ، سعی کن یک کمکی هم دنبال خودت ببری ، هم کلاس کاریت بالاتره ، هم کار سریعتر و بهتر پیش میره
کارت را خوب انجام بده نگران بقیه اش نباش
موفق باشی داداشی
نرخ ها را هم قیمت کارواش ها بده ، نیازی نیست کمتر قیمت بدی ، مشتری که به شما زنگ می زنه ، لنگ یک قرون دوزار نیست ، به جای اینکه کمتر بگیری ، سعی کن یک کمکی هم دنبال خودت ببری ، هم کلاس کاریت بالاتره ، هم کار سریعتر و بهتر پیش میره
کارت را خوب انجام بده نگران بقیه اش نباش
موفق باشی داداشی
12-19-2013, 02:29 PM
خیابون یوسف آباد تهران یه سری افراد هستند به عنوان کارواش همون جا ماشین شما رو کنار خیابون میشورن کلی هم مشتری دارن البته اونا از آب جوی استفاده میکنن و فقط یه لنگ و یه سطل دارن
12-19-2013, 04:52 PM
کجای یوسف اباد؟؟ شهرداری گیر نمیده؟؟ قیمتشون؟؟ صف داره؟؟ فقط روشویی یا توشویی هم دارن؟؟
12-19-2013, 07:56 PM
یه کم بالاتر از پمپ بنزین، چندین ساله دارن کار میکنن فکر نمیکنم کسی بهشون گیر بده، صف نداره چند نفرن لوازم توشویی هم ندارن که توشویی بکنن من که ندیدم چیزی مثل جارو برقی مثلا داشته باشن، قیمت رو هم نمیدونم والله چرا دروغ بگم ولی فکر نکنم زیر 4 -5 باشه
01-05-2014, 07:53 PM
چه کردی داداش
01-06-2014, 12:25 AM
ماشین سمندمو فروختم رفتم یه وانت مزدا دوکابین گرفتم . الانم دادم تبلیغات و تراکت چاپ کنن و بعدش برم یه منبع آب ، یه ژنراتور برق و کارواش و مخلفاتشو بخرم.
انشالله تا هفته ی بعد راه میوفته. لطفا اگه بازهم نظری درباره بهتر شدن این کار بگید
انشالله تا هفته ی بعد راه میوفته. لطفا اگه بازهم نظری درباره بهتر شدن این کار بگید
01-06-2014, 11:26 AM
عالیه
مطمئنم موفق میشید
مطمئنم موفق میشید

01-06-2014, 11:58 AM
(01-06-2014 12:25 AM)nematollah نوشته شده توسط: [ -> ]ماشین سمندمو فروختم رفتم یه وانت مزدا دوکابین گرفتم . الانم دادم تبلیغات و تراکت چاپ کنن و بعدش برم یه منبع آب ، یه ژنراتور برق و کارواش و مخلفاتشو بخرم.
اووووووووووو
بابا خیلی داری حرفه ای عمل می کنی ایولا
نگاه حالا که وانت گرفتی اصلا نیازی به ژنراتور نیست ، شما یک پمپ سمپاش می گیری ، دبی بالا + موتور بنزینی مخصوصش + مخزن خود سمپاش
ژنراتور + دستگاه کارواش ، هم صدای زیادی داره ، هم دو تا دستگاه بزرگ می شه ، هم محبوری از ماشین سوار و پیاده کنی و کلی مشکلات دیگه ، ضمن اینکه به دلیل الکترونیکی بودن هر دو استهلاکشون بالاست
شما یک پمپ مارک اینتر 150 بار به بالا بخر (اینتر تقلبی هم زیاد داره مواظب باش)
تو این لینک نمونه ها و قیمتش هست
http://famco.co.ir/industrial/fa/priceli...rpump.html
بعد هم یک موتور بنزینی با اسب کمی بالاتر از موتور می گیری و با پمپت کوپله می کنی ، می شه یک چیز حرفه ای ، عمری ، کم مصرف و بدون دردسر

01-06-2014, 12:16 PM
مرسی آقا مهدی. میرم دنیال این چیزایی که گفتی ببینم چطوری میشه .
فقط کمی ترس دارم که یه وقت کار نگیره.!!!!
فقط کمی ترس دارم که یه وقت کار نگیره.!!!!