سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بسته بندی مواد غذایی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
تصمیم دارم کار بسته بندی مواد غذایی را با برند خودم و با حجم کم انجام بدم
1.آیا تو یه واحد آپارتمانی نیمه خالی که کسی سکونت نداره مجوز میدن؟.
2.چه مواد غذایی برا ی بسته بندی هست که بشه بیشتر به صورت نقدی کار کرد؟.چون اکثرا تمایل به چک دارن
3. به نظرتون به جز حبوبات و ادویه .دیگه چه محصولاتی برای بسته طرفدار داره؟
ممنون میشم اگه کسایی که کار کردن تو زمینه اطلاعات بدن
در ضمن باید خدمت دوستان عرض کنم که 10 تا 20 تا از تاپیکهای مرتبط با موضوع را که قبل مطرح شده را مطالعه کردم ولی جواب سوالمو نگرفتم
مثلا درباره سوال اولم بعضی جاها گفتن حتما باید محلش تا سقف سرامیک شده باشه ولی بعضی گفتن جز مشاغل خانگیه
با سلام
بسته بندي جزء مشاغل خانگي هست اما هر شغل خانگي كه نبايد حتما در خانه انجام شود. در رشته مشاغل خانگي اگر بخواهيد فعاليت كنيد. چندين محصول مختلف مثل گياهان دارويي - ميوه جات خشك كرده - سلزي خشك كرده - وووو را ميتوان بسته بندي كرد. براي اطلاع دقيق ليست مشاغل خانگي رو در گوگل سرچ كنيد.

اون بحث كار بر ميگيرد به خود شما.اگر بخواهيد يك برند بشيد بطور حتم بايد داراي مجوز هاي لازمه باشيد. يكي از اين مجوزها مجوز بهداشت هست. كه تا سقف كاشي بودن مكان يكي از ويژگي هاي مكان هست.

اما نه اگر براي مقدار كم - بين دوست فاميل هست در همان خانه هم ميتوانيد انجام ميديد و نيازي به مجوز هاي خاصي ندارد.
چجوری میشه مجوز برای شرکت بسته بندی گرفت؟
آیا راهی وجود داره که بشه راحت تر مجوز رو گرفت؟
مثلا از طریق ثبت اسناد وارد نشیم....از طریق یه اداره دیگه اقدام کنیم.
مثل اصناف؟
(12-17-2013 02:26 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
بسته بندي جزء مشاغل خانگي هست اما هر شغل خانگي كه نبايد حتما در خانه انجام شود. در رشته مشاغل خانگي اگر بخواهيد فعاليت كنيد. چندين محصول مختلف مثل گياهان دارويي - ميوه جات خشك كرده - سلزي خشك كرده - وووو را ميتوان بسته بندي كرد. براي اطلاع دقيق ليست مشاغل خانگي رو در گوگل سرچ كنيد.

اون بحث كار بر ميگيرد به خود شما.اگر بخواهيد يك برند بشيد بطور حتم بايد داراي مجوز هاي لازمه باشيد. يكي از اين مجوزها مجوز بهداشت هست. كه تا سقف كاشي بودن مكان يكي از ويژگي هاي مكان هست.

اما نه اگر براي مقدار كم - بين دوست فاميل هست در همان خانه هم ميتوانيد انجام ميديد و نيازي به مجوز هاي خاصي ندارد.

سلام
ممنون از پاسختون
پس اگر ثرار باشه در منزل انجام نشه دیگه اسمش مشاغل خانگی نیست
من تو سایت سرچ کردم و بسته بندی شکر تو لیست مشاغل خانگی بود
آیا برای مشاغل خانگی مجوز یا برندی صادر میشه یا به صورت خیلی محدود هست؟
سلام منم همین سوالو داشتم
آیا منی که از طریق مشاغل خانگی می خوام بزینس کنم می تونم برند داشته باشم؟
لینک مرجع