والله تو مرغ هم سود خوبی هست.
من خودم واسه تست 100 جوجه از نژاد راس خریدم و ظرف 42 روز رسیدن به وزن 2.7 کیلو.
با اینکه 20 تاشون بخاطر یه اشتباه تلف شدن ولی بازم تو 80تا, 300 تومن سود واسمون موند.
من اینا رو به گفته ی یکی از دوستام که میگفت تو هزارتا 3 میلیون سود میمونه خریدم تا ببینم واقعا سودش اونقدر هست یا نه؟
بنظرم اگه کسی بتونه هزارتا رو نگه داره و بفروشه تو 40 روز کمه کمش 2.5 میمونه واسش.واسه نگهداریش هم به 70 تا 90 متر جا نیاز هست.
در مورد بوقلمون هم باید اول بازار فروشش رو پیدا کنین.واسه من 6 ماه طول کشید تا مشتری جمع بکنم.
با هر سرمایه ای میشه شروع کرد به شرطی که مکانش رو داشته باشین و از همه مهمتر علاقه داشته باشین و وقت بزارین.
من خودم با 3 میلیون شروع کردم.
(12-17-2013 09:09 PM)orgeneral نوشته شده توسط: [ -> ]والله تو مرغ هم سود خوبی هست.
من خودم واسه تست 100 جوجه از نژاد راس خریدم و ظرف 42 روز رسیدن به وزن 2.7 کیلو.
با اینکه 20 تاشون بخاطر یه اشتباه تلف شدن ولی بازم تو 80تا, 300 تومن سود واسمون موند.
من اینا رو به گفته ی یکی از دوستام که میگفت تو هزارتا 3 میلیون سود میمونه خریدم تا ببینم واقعا سودش اونقدر هست یا نه؟
بنظرم اگه کسی بتونه هزارتا رو نگه داره و بفروشه تو 40 روز کمه کمش 2.5 میمونه واسش.واسه نگهداریش هم به 70 تا 90 متر جا نیاز هست.
در مورد بوقلمون هم باید اول بازار فروشش رو پیدا کنین.واسه من 6 ماه طول کشید تا مشتری جمع بکنم.
با هر سرمایه ای میشه شروع کرد به شرطی که مکانش رو داشته باشین و از همه مهمتر علاقه داشته باشین و وقت بزارین.
من خودم با 3 میلیون شروع کردم.
سلام جناب رستگار عزیز
میشه بیشتر در مورد هزینه ها و مشکلات اینکار بگید
مثلا جوجه قیمتش چنده؟
دان ها چقدر هزینه بر میدارن؟
هزینه واکسن ها
هزینه آب
برق
و ...
میخوام قیمت تمام شده رو در بیارم
در ضمن فضای اینکار رو هم ندارم و اجاره رو هم حساب کنید مرسی
(12-18-2013 01:30 AM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]مثلا جوجه قیمتش چنده؟
1350 تا 1400
(12-18-2013 01:30 AM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]دان ها چقدر هزینه بر میدارن؟
بستگی داره.شما در طول دوره باید اینا رو به جوجه ها بدین:PreStarter,Starter,Grower,Finisher
(12-18-2013 01:30 AM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]هزینه واکسن ها
هزینه واکسن و محلول در آبهای 100 تا واسه ما حدود 30 هزار تومن در اومد.
(12-18-2013 01:30 AM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]هزینه آب
برق
و ...
مصرف آب و برق هم واسه این تعداد فوقش 10 هزار تومن میشه.ولی تو تعداد بالا به نسبت بزرگی سالن افزایش پیدا میکنه.
(12-18-2013 01:30 AM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]میخوام قیمت تمام شده رو در بیارم
در ضمن فضای اینکار رو هم ندارم و اجاره رو هم حساب کنید مرسی
اجاره بستگی به شهر شما داره.باید یه جایی تو حومه شهر یا تو روستا اجاره کنید که طبیعتا قیمت هاش متفاوته.
در کل تو این دوره تستی این نتیجه رو به دست اوردم که بدون احتساب اجاره سالن(چون مال خودمون بود) و دستمزد کارگر,هزینه تموم شده هر مرغ چیزی حدود 9700 تا 10000 تومن در میاد.
فروش میانگین هر مرغ تو 42-43 روزگی با وزن میانگین 2.7 کیلو هم میشه 12700 تومن.