12-15-2013, 05:22 PM
سلام و عرض ادب خدمت همه اعضای محترم انجمن
من این مبحث رو اول بگم که دوره دوبرابر کردن پول را از 4 ماه پیش اغاز کردم و از کسانی که مرا تشویق و راهنمایی کردم بسیار سپاسگذارم.
موردی هست که من باید بیان کنم و الان یکسال هست که دارم روی این ایده فکر می کنم و تا حالا به کسی نگفتم. من و همسرم گرافیست هستیم و سال پیش ایده ای به ذهن ما رسید که تا الان به دلیل نداشتن سرمایه کافی و ترس از خطر کردن این کار را انجام ندادیم. این ایده در هیچ کجا و هیچ کشوری انجام نشده و طی تحقیقاتی که کردیم هر کس به شیوه متفاوت تر از این ایده عمل کرده است.
یک مقدمه در درجه اول بگم: همه ما از دیدن کارتون و انیمیشن لذت می بریم.
اما قبل همه اینها و نمی دونم شما از طرفداران داستان های مصور بودید یا نه. حتی الان هم وقتی مجله ای می گیریم که توی صفحه اخر اون داستان مصور و به صورت کاریکاتور و کاراکتر های مختلف کشیده شده، ما رو به خودش جذب می کنه. این تاثیر یک نوع بیان به صورت نوستالژی هست که ما همه در گذشته و دوران کودکی خود داشتیم. حالا فکر کنید تبلیغاتی داشته باشیم که همه و همه به صورت داستان برای ما روایت بشه. هم محصولات در اون داستان به صورت بسیار ساده و اسان خودشون رو ثابت می کنند و هم بجای دیدن تبلیغات خشک و نوشته های مکرر، بیننده از دیدن این تبلیغ لذت خواهد برد. فکر کنید هر ماه مجله ای به عنوان ماهنامه در دکه فروشی ها و منزل مردم بخش بشه که همه مجله پر از تبلیغات مصور است. داستانهای شیرین از انواع کمپانی ها و شرکت ها،مغازه ها و .... حتی می توان برای هر شرکتی یک کاراکتر خاصی در نظر گرفته شود که هر کس با دیدن اون شخصیت در هر کجا یاد محصول بیافتد. علاوه بر این هر شرکت و کمپانی برای اینکه داستانی از انها روایت شود باید نقات ضعف و قوت خود را در اختیار ما قرار بده که این هم نکته مثبتی هست که مردم کاملا با محاسن و معایب محصول اشنا می شوند. هیچ کس این تبلیغات را قبل از خواندن ان دور نمی ریزد و حتی کودکان هم مشتاق این تبلیغ می شوند و ان را به محل زندگی خود می برند که باز هم به صورت غیر مستقیم برای والدین کودکان تبلیغ نشان داده می شود!
من حتی مراحل اینکه چگونه این نوع فرهنگ تبلیغات را در میان مردم جا بیاندازیم رو هم می دانم. اما متاسفانه قدرت اجرا ان را ندارم.
قبل از اینکه بقیه مطالب راجع این موضوع را بیان کنم می خواهم بدانم تا چه حد این ایده مخاطب دارد.پس لطفا تمامی مشکلات و نقاط قوت این ایده را بیان کنید. در ازای بیان این موضوع از شما نظر و انتقاد می خواهم.
با تشکر فراوان.

من این مبحث رو اول بگم که دوره دوبرابر کردن پول را از 4 ماه پیش اغاز کردم و از کسانی که مرا تشویق و راهنمایی کردم بسیار سپاسگذارم.
موردی هست که من باید بیان کنم و الان یکسال هست که دارم روی این ایده فکر می کنم و تا حالا به کسی نگفتم. من و همسرم گرافیست هستیم و سال پیش ایده ای به ذهن ما رسید که تا الان به دلیل نداشتن سرمایه کافی و ترس از خطر کردن این کار را انجام ندادیم. این ایده در هیچ کجا و هیچ کشوری انجام نشده و طی تحقیقاتی که کردیم هر کس به شیوه متفاوت تر از این ایده عمل کرده است.
یک مقدمه در درجه اول بگم: همه ما از دیدن کارتون و انیمیشن لذت می بریم.

من حتی مراحل اینکه چگونه این نوع فرهنگ تبلیغات را در میان مردم جا بیاندازیم رو هم می دانم. اما متاسفانه قدرت اجرا ان را ندارم.
قبل از اینکه بقیه مطالب راجع این موضوع را بیان کنم می خواهم بدانم تا چه حد این ایده مخاطب دارد.پس لطفا تمامی مشکلات و نقاط قوت این ایده را بیان کنید. در ازای بیان این موضوع از شما نظر و انتقاد می خواهم.
با تشکر فراوان.