عرض سلام و ادب خدمت همه ی دوستان و اساتید.
برای شروع به کمک همه دوستان نیاز دارم.
من عضو یه مجموعه ی علمی توی دانشگاه هستم که بودجه ی این مجموعه از طرف دانشگاه تامین میشه که کفاف هزینه ها رو نمیده.
توی جلسه اخیری که به همین منظور تشکیل شد قرار شده که من برای مجموعه درآمدزایی کنم.
از لحاظ نیروی انسانی مشکلی ندارم اما مجموعه قرار شده فقط 500هزار تومن از بودجه ی این فصل رو به این موضوع اختصاص داده.
هرکاری که به فکرم میرسید رو راجع بهش تحقیق کردم اما به بن بست خوردم..
امیدوارم دوستان اگه نظری دارن دریغ نفرمایند..
متشکرم..
(12-09-2013 04:56 PM)Elixir نوشته شده توسط: [ -> ]عرض سلام و ادب خدمت همه ی دوستان و اساتید.
برای شروع به کمک همه دوستان نیاز دارم.
من عضو یه مجموعه ی علمی توی دانشگاه هستم که بودجه ی این مجموعه از طرف دانشگاه تامین میشه که کفاف هزینه ها رو نمیده.
توی جلسه اخیری که به همین منظور تشکیل شد قرار شده که من برای مجموعه درآمدزایی کنم.
از لحاظ نیروی انسانی مشکلی ندارم اما مجموعه قرار شده فقط 500هزار تومن از بودجه ی این فصل رو به این موضوع اختصاص داده.
هرکاری که به فکرم میرسید رو راجع بهش تحقیق کردم اما به بن بست خوردم..
امیدوارم دوستان اگه نظری دارن دریغ نفرمایند..
متشکرم..
سلام
یه سوال
این نیروی انسانی که دارین هر کاری می کنن؟
بازاریابی بلدن؟
ماشین تو دست و بالتون هست؟
با سلام و خوش آمد گویی به بازگشت کاربر خوب و فعال انجمن
جزئیات بیشتری از نوع کار و همونطور که مهیار جان اشاره کردن به توانایی های افراد گروهتون اشاره ای بفرمائید.
دوست عزیز اطلاعات بیشتری رو بنویسید
چه کاری دارید دقیقا؟ چه انتظاری از شماهست دقیقا؟ امکانات شما به صورت واضح؟
برای جواب دقیق به اطلاعات دقیق نیاز هست
از نظر ماشین هم به احتمال قوی مشکلی ندارم.
میتونم مجبورشون کنم بازاریابی کنن اما فک نمیکنم خیلی حرفه ای باشن..یعنی امکان نداره حرفه ای باشن.
افراد گروه دانشجوهای شیمی گاز، پلیمر، برق، کامپیوتر هستن.که تقریبا 90درصد اعضا انگلیسی مسلط هستن.50درصد رباتیک بلدن.از لحاظ علمی خوبن توی رشته هاشون. اما از نظر اقتصادی و کسب و کار متاسفانه یه چیزایی نزدیک به صفرن.
داداش هادی باور کن من خودم هم نمیدونم کار باید چه جزئیاتی داشته باشه تا روحیات اعضا بخوره و تواناییاشون هم در نظر گرفته بشه.و البته توی یک فصل تحصیلی یعنی یک ترم بازده داشته باشه.
پ.ن:اینجانب انجمن را خانه و شما عزیزان را خواهر برادر های خود دانسته و هیچگاه هیچگاه خانه را ترک نکرده بودیم که حال بازگردیم.اما با این حال از خوش آمد گویی داداش خود خوشحال گشته و متشکریم.
قاعدتا باید به همون کارهای دانشجویی فکر بشه دیگه ،
احداث واحد انتشارات هر کسی هم یک کاریش را به عهده می گیره ، بوفه و ...
اگر دانشگاه امکاناتی هم در اختیارتون می گزاره ، مثلا ازمایشگاه و ... به راحتی می شه از بیرون کارهای تحقیقاتی ، کالیبراسیونی و ... گرفت و با تجهیزات دانشگاه انجام داد
در کل اینکه باید امکانات در دسترستون را شرح بدید تا بهتر بشه پیشنهاد داد
این که می فرمایید اکثر مسلط به زبان انگلیسی هستند ، بهترین کاری که می توانید بکنید ، قبول سفارشات ترجمه هست ، جالا می شه با راه اندازی سایت و گرفتن سفارش آنلاین باشه ، (نمونه موفقش هم موجوده ) یا اینکه قبول ترجمه کتاب از انتشارات ، و تقسیم کردن صفحات اون بین دوستان برای ترجمه و بعد یک ویراستاری کلی و تحویل به سفارش دهنده.

دانشگاه هیچ امکاناتی رو برای این نوع فعالیت در اختیار ما نمیزاره.خود مجموعه مستقلا میخواد درآمدش رو افزایش بده.
یعنی درواقع میشه اینطور فرض کرد که یه گروه با این مشخصات هستیم که میخوایم یه فعالیت اقتصادی کنیم.با 500تومن پول و نیروی انسانی مذکور.
آقا مهدی خدماتی مث ترجمه و تحقیق و... بنظر میاد تا مشتریش پیدا بشه و کار جا بیفته زمان میبره.اینجوری نیست؟؟
دوم اینکه ترجمه درآمد قابل توجهی داره که بتونه مثلا برای هر ترم حدود 4میلیون تومن به مجموعه کمک کنه؟؟
آبجی گلم مطمئنا باید توقعات افراد گروه شناسایی بشه ، همونطور که مستحضر هستید کار و روش های در آمد زایی به اندازه ی تار موی انسان وجود داره حتی با فروش سبزی هم میشه در آمد داشت یا حتی تخمه فروشی کرد ! مهم اینه که گروه شما تا چه حد جنم کار دارند!
کارهایی نظیر بازاریابی و همچنین کاری که مهدی جان عنوان کردند بسیار عالی می تونه باشه . برای موفقیت در کار ترجمه نیز نیاز به گروه بازاریاب هست ، مهم نیست بهترین حرفه ها رو بلد باشی مهم استفاده از اون حرفه ها در جهت در آمد زدایی و مشغول بودن در زمینه ها هست .
پخش تراکت و همچنین تبلیغات در نیازمندی ها می تونه برای شروع بسیار عالی باشه . همونطور که مهدی جان عرض کردند می تونید با حداقل امکانات و با داشتن یک وبلاگ نیز کارهایی از خودتون رو به نمایش بگذارید.
پیشنهاد من : اول باید عرض کنم کار عار نیست! بازاریابی برای شرکت های تبلیغاتی می تونه بسیار مفید و بسیار پر سود باشه .با جلب اعتماد کاسب کارای گوناگون می تونید در ازای هر سفارش و ویزیت کردن مشتری در صدی رو به عنوان پورسانت کار دریافت کنید . این شغل رو به شخصه تجربه نکردم ولی چون در محیط شرکتهای تبلیغاتی زیاد فعالیت داشتم می دونم در صورت داشتن جربزه و همچنین فن متقاعد کردن مشتری به سود های زیادی می تونید کسب کنید . توجه داشته باش : فردی در این کار 400 هزار در ماه کسب می کنه ولی فرد دیگه ماهیانه 5000000 تومان در آمد خالصش از این کار هست ، بسته به فعال بودن بازاریاب داره. تمام اطلاعات کار رو همچنین قیمت ها و نحوه ی معرفی رو بسته به بازم" جنم "افراد گروهتون قابل آموزش هست.
نا امید نباش آبجی
اگه قفلی هست حتما کلیدی هم هست
امیدوارم در کار گروهیتون پیشرفت داشته باشید
من بهترین اتفاقات رو براتون آرزومندم
الیکسیر عزیز،
امیدوارم این پاسخ باعث رنجش شما نشود.
لطفا مشخص کنید آیا قراره چند نفر کار کنند و پول در بیارن بریزن تو صندوق گروه؟
یعنی میشه حتی یک نفر کار کنه بقیه بخوابند؟
یعنی نیاز به کار گروهی نیست؟
یعنی شما باید پول در بیارید بقیه مصرف کنند؟
به نظرم کلا باید طرز فکر گروهتون عوض بشه.
شما بیایید ببینید اصلا فعالیت گروهتون در چه موردیه.
شما بنشینید و طوفان فکری کنید ببینید چطور میشه از همون فعالیت پول درآورد.
والا به نظر من نه اینکه نشه یک نفر کار کنه و پول لازم رو در بیاره نه ... به نظر من این درآمد نمیتونه پایدار باشه...
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
كاري كه قصد داريد راه اندازي كنيد چقدر سرمايه نياز دارد؟ يا بايد چقدر سرمايه تامين كنيد؟
پروژه شما دانشگاهي هست؟ صنعتي؟ براي دل خودتان؟
دانشگاه نظارتي بر روند تامين بودجه دارد يا از هركچا بدست آوردي كاري نداره؟