04-05-2014, 12:06 AM
04-05-2014, 07:02 AM
(04-05-2014 12:06 AM)reza.direct نوشته شده توسط: [ -> ]كسي به اين كار مثل اينكه علاقه مند نيست
خیلی به این حرفه علاقه دارم اما با اینکه دانشجوی ارشد قدرت هستم و ساکن زنجان، تا حالا فرصتی پیش نیومده تا وارد این زمینه کاری بشم. حتی یه بار خواستم به زور وارد این فیلد بشم که متاسفانه از کوچه علی چپ سر درآوردم.
04-05-2014, 08:34 AM
سلام
منم ارشد برق قدرت دارم و بشدت علاقمند هستم ولی مشکل اینجاست که سرمایشوو ندارم
توی دزفول هم 3تا کارگاه تعمیر ترانس هست و یکم کارو سخت میکنه
اگه بخوام تعمیرات ترانس رو یاد بگیرم جایی هست بتونم بصورت کاربردی یاد بده که بشه بد از اون کارگاه زد؟
منم ارشد برق قدرت دارم و بشدت علاقمند هستم ولی مشکل اینجاست که سرمایشوو ندارم
توی دزفول هم 3تا کارگاه تعمیر ترانس هست و یکم کارو سخت میکنه
اگه بخوام تعمیرات ترانس رو یاد بگیرم جایی هست بتونم بصورت کاربردی یاد بده که بشه بد از اون کارگاه زد؟
04-08-2014, 10:39 PM
سلام
منم لیسانس قدرت دارم و تهران جای مناسب برای این کار رو دارم
ولی بازارش رو ندارم تازه توی تهران فکر کنم زیاد باشه همون ایران ترانسفوی شهرری برای تهران و اطرافش بسه احتمالا
ولی اگه نزدیک بودید خیلی دوست داشتم شاگردیتون رو بکنم
منم لیسانس قدرت دارم و تهران جای مناسب برای این کار رو دارم
ولی بازارش رو ندارم تازه توی تهران فکر کنم زیاد باشه همون ایران ترانسفوی شهرری برای تهران و اطرافش بسه احتمالا
ولی اگه نزدیک بودید خیلی دوست داشتم شاگردیتون رو بکنم
04-17-2014, 02:48 PM
سلام خوشحالم كه اين همه ليسانس وارشدبرق اينجاداريم منم تواردبيل هستم وليسانس برق قدرت رو تازه تموم كردم ودنبال كارم خوشحال ميشم ماروهم راهنمايي كنيد.
04-30-2014, 07:12 AM
سلام
من لیسانس الکترونیک دارم و در سبزوار زندگی میکنم
خواستم بدونم نمیشه خودمون ترانس تولید کنیم
لیسانس الکترونیک دارم ولی استادم باهاش صحبت کردم گفت برو توی کار قدرت .
الکترونیک بازار کارش افتضاحه بعلاوه که بسیار دردسر هم داره .
اگه کاری در زمینه الکترونیک هم میشناسید معرفی کنید .
سپاس
من لیسانس الکترونیک دارم و در سبزوار زندگی میکنم
خواستم بدونم نمیشه خودمون ترانس تولید کنیم
لیسانس الکترونیک دارم ولی استادم باهاش صحبت کردم گفت برو توی کار قدرت .
الکترونیک بازار کارش افتضاحه بعلاوه که بسیار دردسر هم داره .
اگه کاری در زمینه الکترونیک هم میشناسید معرفی کنید .
سپاس
02-23-2015, 12:17 PM
سلام.
کار تعمییر ترانس سخت و مقرون به صرفه هست.
دوستان بنده تعمیرات انواع ...یونر رو انجام میدم.
از 20 کیلو تا 400 کیلو.
تو کارای سطح بالای قدرت اول تخصص و بعدا سرمایه خودنمایی میکنن. بنده برا یه شرکت خصوصی کار میکنم فقط سرمایه ای که برای تعمیرات ...یونر قرار دادن بالای 900 میلیون هست.دستتگاه های تشخیص عیب و تست قیمت خیلی بالایی دارن.
اگه مثه من پول راه اندازی ندارید برا این شرکت ها کار کنید تخصص خوبی داشته باشد درامد عالی خواهید داشت.
کار با شرکت های خصوصی راحت تر از دولتیه خصوصی ها دست به نقد هستن.
راستی دوستان اگه کسی دورو برش یه مگر 100 سالم و سرحال برا فروش داره خبر بده.
کار تعمییر ترانس سخت و مقرون به صرفه هست.
دوستان بنده تعمیرات انواع ...یونر رو انجام میدم.
از 20 کیلو تا 400 کیلو.
تو کارای سطح بالای قدرت اول تخصص و بعدا سرمایه خودنمایی میکنن. بنده برا یه شرکت خصوصی کار میکنم فقط سرمایه ای که برای تعمیرات ...یونر قرار دادن بالای 900 میلیون هست.دستتگاه های تشخیص عیب و تست قیمت خیلی بالایی دارن.
اگه مثه من پول راه اندازی ندارید برا این شرکت ها کار کنید تخصص خوبی داشته باشد درامد عالی خواهید داشت.
کار با شرکت های خصوصی راحت تر از دولتیه خصوصی ها دست به نقد هستن.
راستی دوستان اگه کسی دورو برش یه مگر 100 سالم و سرحال برا فروش داره خبر بده.
03-17-2015, 09:03 PM
درود دوستان
بنده لیسانس برق قدرت هستم و دوره برق ضنعتی که شامل ترانسفورماتور هم میشه رو گذروندم تقریبا کار ترانس رو بلدم
سرمایه هم حدود 200 میلیون دارم
خواستم بگم با این بودجه میشه یه کارگاه یا شرکت با سود خوب با این وضع اقتصاد تاسیس کرد؟بنده استان سمنان هستم(ماهی 5 هم واسم بمونه کافیه
)
ممنون میشم دوستان کمک کنن
بنده لیسانس برق قدرت هستم و دوره برق ضنعتی که شامل ترانسفورماتور هم میشه رو گذروندم تقریبا کار ترانس رو بلدم
سرمایه هم حدود 200 میلیون دارم
خواستم بگم با این بودجه میشه یه کارگاه یا شرکت با سود خوب با این وضع اقتصاد تاسیس کرد؟بنده استان سمنان هستم(ماهی 5 هم واسم بمونه کافیه

ممنون میشم دوستان کمک کنن
04-21-2016, 11:53 PM
(12-03-2013 09:59 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]وقتی یک شرکتی تو ایران داره اینها را تولید می کنه .اونم به قول شما قطعه به این گرونی و حساسی که اشتباه می تونه خطر ساز باشه .چه طوری میشه این ترانسها را برای تعمیر گرفت از همه مهمتر از کجا تعمیرش را یاد بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟
خود این شرکت ترانس ساز نمایندگی تعمیرات با آموزش نمیده؟؟؟؟؟؟
08-14-2016, 03:39 PM
(12-03-2013 03:45 PM)reza.direct نوشته شده توسط: [ -> ]يكي از بخش هاي شركت ما همين كارگاه تعمير ترانسفورماتور هست كه الان تو مازندران كه ما هستيم هيچ شركتي در مازندران و گلستان و بخش هايي از گيلان انجام نميدهسلام دوست عزیز خوبید؟من رشته خودم برق قدرت هستش
و فقط به صورت مقطعي و محدود بعضي وقت ها خود شركت برق يكسري تعميرات رو به صورت مزايده اي به شركت هاي خارج از استان يا تهران ميده
ما تغريبا اولين و تنها شركتي هستيم كه اين كارو انجام ميديم
شروعش يكم سخت بود
ولي الان ديگه راه افتاديم
به دوستان فقط ميخوام يه توصيه اي هم بكنم و اونم اينكه اگه ميخواين يه كاري شروع كنين با تحقيق كامل كار رو انتخاب كنين و براش وقت بذارين و نااميد نشين
اگه درست انتخاب كرده باشيد مطمئن باشيد به نتيجه دلخواه ميرسين
اگه دوستان در مورد اين كارگاه يا راه اندازين سوالي دارن خوشحال ميشم تجربيات خودم رو در اختيار دوستان قرار بدم
و مقداری از تعمیرات لوازم برقی صنعتی سر درمیارم
میخواستم ببینم چقدرسرمایه میخواد؟چقدرفضا؟چندتا پرسونل؟
وکلا هرآچه نیازهست
ممنونم