سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: واقعا شش ماهه گیر کردم!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(12-02-2013 11:29 PM)azim نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-02-2013 11:05 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]عظیم جان
یادش بخیر ما یک زمانی تخصصمان گرفتن مهمانی بود! Big Grin
برای دو نفر، جمعا برای6 ترم 8 بار نامه مهمان گرفتیم، حتی ترم آخر که گفته میشد مهمانی امکان ندارد !! که دوبارش استفاده نشد
همان راهی که معاونت فرمودند
برای ما که حسابی جواب داد
می دانم راه دارد راهش هم سخت نیست باید پیدایش کنید
از اکنون پیگیر باشید
معمولا دانشگاه آزادی ها با برخی عزیزان نماینده رابطه خوبی دارند و این کمک ها را سریع تر پاسخ میدهند
موفق باشید

کفش آهنین پام می کنم و میرم دنبالش Smile
نه عزیزم
کفش آهنین نمیخواهد یا حداقل زمان ما که نمیخواست ما که راهش را پیدا کردیم (فرد مورد نظر) و بعد هم خانواده را زحمت دادیم! ( این را عرض کردم که این جمله هم مانند آن امضا، کار دستت ندهد.)
یادم می اید پدر که بیمارستان بود در آن گیرودار، درگیر کار بیمه هم بودم و متاسفانه بد گره ای هم در انتقال و بیمارستان افتاد تنها تصور میکردم که همه دست اندرکاران مانند فرشته ای هستند که آمده اند تا گره از کارم باز کنند واخر هم با برخورد چند آدم باوجدان کارها سریعا حل شد. (خدا با ماست.)
وضعيت خدمت چطور هست؟

مشروط شدي؟
چند واحد نمره زير12 داري؟

مقطع كه داري ميخوني؟
آقا من سال 84 انتقالي گرفتم
اون موقع ميگفتن خيلي سخته ولي راحت بود
يه درخواست بنويس بگو خانومت دارو مصرف ميكنه و بايد ازش مراقبت بشه و ايشون كسي رو ندارن كه براش وقت بذارهع، يه نامه هم از نماينده شهرتون بگير حله.
متن نامه ات رو به ایمیل من بفرست
سعی میکنم تا به دست عده ای خاص برسونم
فقط اطلاعات کامل بنویس
حتما تلفن و آدرس در نامه باشد
اگر نامه اصلاحی چیزی خواست خودم روش انجام میدم
تمام تلاشمو میکنم شرمنده شما نشم ولی همیشه عادت خاصی که داشتم اینه که به کسی قول 100درصد نمیدم
سال قبل برادرم رو که روزانه دولتی شهرستان میخوند انتقالی کامل گرفتم و به تهران اوردمش.خیلی چیز عجیبی هم نبود.فقط رابطه بازی و رودربایستی یه عده از هم.این فرمول کار انتقالیه

من هم مثه همه شما یه فرد عادیم و کار شاقی نمیخوام بکنم...همین و بس
منتظر ایمیلت هستم
masoud.jalalvand@yahoo.com
ممنون از راهنمایی های همه دوستان.
جناب جلالوند ایمیل رو براتون فرستادم.
ممنون از لطفتون
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع