باسلام خدمت اساتید بزرگوار.تقریبا یک هفته پیش توسط یکی از همکلاسیام به شرکتی که فروشگاه اینترنتی هست بعنوان کارشناس تحقیقات بازارمعرفی شدم .رفتم اونجا برای مصاحبه وگفتن که کار تحقیقات بازار تامین محصولاتی هست که مشتری پسند باشه و خوب فروش بره.برای سنجش ایده بنده به من گفتن که نام 20محصول جدید را که تو سایتشون نیست براشون بفرستم و به بنده زنگ زدن که از روز دوشنبه چندروزی آزمایشی در اون شرکت کارکنم که ببینن شرایطم چه جوریاست!چون فروشگاه اینترنتی معروفی هست و تو تلویزیون هم تبلیغات میکنه هدفشون اینه که تو تلویزیون هم بتونن محصولات رو معرفی کنن. از دوستان و بزرگوارانی که دراین مورد اطلاعاتی دارن میخوام راهنمایم کنن.
باتشکر
بعضی از این شرکتها خیلی راحت با این ترفند ایده های بقیه را به بهانه های مثل استخدام آزمایش و..میگیرن مواظب باش
نمیدونم والا چه جوریاست !منم همین فکرو کردم که ممکن یه جور ترفندباشه که بعداز یه هفته کار ازمایشی بگن نیازی به شما نداریم.
صالح جان امکانش هست اسم سایت یا شرکتتون رو بگید؟
به احتمال زیاد اسم این سایت و یا فروشگاه اینترنتی مد نظر شما (5040) هست. درسته؟
بله درسته دوست عزیز5040.لطفا اگه میتونید تامین کننده محصول باشید وبهم کمک کنید ممنون میشم
هرمحصولی که توسایتشون نباشه البته برندهای مختلفم میگیرن .و دنبال تامین کننده هستن محصول رو حداقل 30 درصد تخیف بده . الان به بنده گفتن دنبال چای سفید ، لامپ های کم مصرف ، انواع ژیلت باشم .یه قرداد دو طرفه تو خود فروشگاه اینترنتی میبندن و پولی نمیگیرن بابت قراداد وهمون تخفیف پولشون دیگه.اگه دوستان میتونن همکاری کنن بهم پیام بدن یا تماس بگیرن .اینم شمارم هست 09367152563
باتشکر
سلام
من تحقيقات بازار كار كردم، اين كار شما تأمين كالاست نه تحقيقات بازار.
چه جوري بهتون حقوق ميدن؟
اره تامین کالاست. هر روز یک سری محصول بهمون میدن که از طریق نت پیگیری کنیم وبعد شماره شرکت ها وکارخونه هاروپیداکنیم وباهشون تماس بگیریم برای عقد قراداد حضوری. من خودم تازه 2 روز امدم و ازمایشی هستم و هنوز حقوقم مشخص نیست ولی حقوق پایه هست اولش. اگه کمکی میتونید بهم کنید ممنون میشم.