سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: برای دریافت تسهیلات مشاغل خانگی ثبت نام کنید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
درود
يك توضيحي ميديد كه پشتيبانان مشاغل خانگي چه كساني هستند و شامل چه افرادي ميشود؟؟؟؟
راهنما و شرایط ثبت نام
کلیات
صندوق مهر امام رضا(ع) به منظور شناسایی شبکه ها و گروههای کاری بالقوه و بالفعل که توانایی و استعداد توسعه و افزایش فعالیتهای خود را داشته باشند این سامانه را طراحی نموده است . کلیه داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت و تکمیل اظهارنامه های پیوست اطلاعات خود را به این صندوق ارسال نمایند. قابل ذکر است که صندوق مختار خواهد بود نسبت به انتخاب هر یک از طرحهای مذکور اقدام نماید و ثبت نام هیچ حقی را برای افراد ایجاد نخواهد کرد.
پشتيبان چه کسی است؟
منظور اشخاص حقيقي يا حقوقي هستند كه مسئوليت حمايت از تعدادي از شاغلين خانگي را در كل فرآيند توليد و ارايه خدمات، اعم از آموزش، تهيه و توزيع مواد اوليه و ابزار كار (حسب مورد) مشاوره، طراحي، نوآوري، بسته بندي، بازاريابي و فروش به عهده بگيرند. مسؤليت پيگيري آموزشهاي ارتقاء بهره وري و ايمني و بهداشت براي شاغلين تحت پوشش پشتيبان، به عهده پشتيبان مي باشد.
شرايط اخذ تسهیلات:

تابعيت جمهوري اسلامي ايران
دارا بودن كارت پايان خدمت نظام وظيفه و معافيت دايم.
دارا بودن حداقل سن 25 سال تمام و حداکثر 50 سال تمام براي اشخاص پشتيبان.
سكونت در محل اجراي طرح.
پشتیبانان دارای برند (حسن شهرت) و شناخته شده در بازارهای منطقه ای، استانی، ملی یا فرا ملی از اولویت برخوردارند.
دارا بودن امکانات اولیه و فضای لازم کسب و کار برای پشتیبانان و حداقل 5 سال سابقه كاري مرتبط براي اشخاص پشتيبان.
ارائه گواهي آموزش و مهارت در رشته مورد نظر.
ارائه گواهي سلامت براي متقاضيان رشته هاي مرتبط با مواد غذايي و بهداشتي.
داشتن ايده براي شروع فعاليت.
داشتن توانايي مديريت براي اداره كسب وكار.

سقف و كارمزد تسهيلات:

سقف تسهيلات براي طرحهاي پشتيبان يك ميليارد ريال مي باشد.
مدت بازپرداخت تسهيلات اعطايي از محل منابع صندوق به افراد پشتيبان و شركتهاي تعاوني تأمين و توزيع مشاغل خانگي در بخش سرمايه در گردش (تهيه مواد اوليه ، خريد محصول افراد تحت پوشش براي فروش و امكانات اوليه افراد) بسته به نوع طرح فصلي يا يكساله مي باشد.
مدت بازپرداخت تسهيلات اعطايي براي خريد تجهيزات و لوازم مورد نياز پشتيبان حداكثر سه سال با اقساط ماهيانه مي باشد.
تسهيلات بصورت قرض الحسنه و نرخ كارمزد آن 4% مي باشد.
دوستان چند تا سوال در این رابطه برام پیش اومده
اگه اطلاعات و اجیانا تجربه ای دارید لطفا راهنمایی کنید

اگر نخوام از تسهیلات مشاغل خانگی استفاده کنم(شرایطش رو ندارم ! سن کمتر از 25 و نداشتن کارت پایان خدمت!) ثبت نام در این سامانه چه مزایای دیگه ای برام داره ؟

اگر در سامانه حمایت از مشاغل خانگی ثبت نام کنم بعدش اگر بخوام شرکت تعاونی به ثبت برسونم مشکلی برام پیش میاد ؟

ممنون10_004
به نظر من الکی ثبت نام نکنید من 91/2 ثبت نام کرده بودم که تازه جوابش اومده و منو معرفی کرده به صندوق مهر رضا منم رفتم صندوق بهم گفتم چنین چیزی نیست و مشاغل خانگی واسه خودش ثبت نام کرده ...
منم به صندوق ایمیل زدم و مشکل رو گفتم اوناهم جواب دادن که صبر کن هروقت ثبت نام جدید صندوق شروع شد ثبت نام کن..
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع