سلام خدمت همه دوستان
من به طور کاملا اتفاقی با سایت آشنا شدم . ولی حسابی از سایت خوشم اومده
دوستان منو راهنمایی کنید
من 31 سالمه مهندس کامپیوترم در شرکتی خصوصی کار می کنم . در شرکت سمتی دارم که خیلی ها حسرتش رو می خورن (مدیر اجرایی!) ولی از کارم خوشم نمی یاد . درآمدش بد نیست (حدود 1.5 در ماه) ولی من توقعم خیلی زیاد تره
اینم بگم که خیلی بدهی دارم حدود 80 در صد درآمدم برای بدهی ها صرف می شه

واسه همین تصمیم گرفتم یه کار دوم داشته باشم
سرمایه ای ندارم و نمی دونم چکار کنم و از کجا شروع کنم ، خواهش می کنم منو راهنمایی کنید .
راستی اهل نصفه جهانم
(11-25-2013 09:11 AM)SIAJAN نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همه دوستان
من به طور کاملا اتفاقی با سایت آشنا شدم . ولی حسابی از سایت خوشم اومده
دوستان منو راهنمایی کنید
من 31 سالمه مهندس کامپیوترم در شرکتی خصوصی کار می کنم . در شرکت سمتی دارم که خیلی ها حسرتش رو می خورن (مدیر اجرایی!) ولی از کارم خوشم نمی یاد . درآمدش بد نیست (حدود 1.5 در ماه) ولی من توقعم خیلی زیاد تره
اینم بگم که خیلی بدهی دارم حدود 80 در صد درآمدم برای بدهی ها صرف می شه 
واسه همین تصمیم گرفتم یه کار دوم داشته باشم
سرمایه ای ندارم و نمی دونم چکار کنم و از کجا شروع کنم ، خواهش می کنم منو راهنمایی کنید .
راستی اهل نصفه جهانم
سلام
خب دوست عزیز شما اول باید خوب دور و برتون رو نگاه کنید و ببینید چی دارید
برای مثال شما مدیر اجرایی هستید و مهارت مدیریتی دارین
یه سری اشنا دارید که می تونن براتون خیلی کارها بکنن
یه ذهن دارین که به در امدتون راضی نیست و بیشتر و بیشتر میخواد
یه ماشین یا حالا هرچی
اینایی که می گم مثاله ولی همیشه با همینا شروع میشه
دوست من اول از همه لطف کنید اهدافتون رو معلوم کنید و قبل از این کار بخش دیوار ذهنی و اهداف رو در بخش روانشناسی فردی بخونید
بعد از معلوم کردن اهدافتون با توجه به امکاناتتون کاری که علاقه (تاکید می کنم علاقه خیلی مهمه) دارید رو انجام بدید
راهنمایی که کردم خیلی کلی بود
هر سوالی در جزئیات یا کلیات داشتید همینجا مطرح کنید من و دوستان پاسخگو هستیم
موفق باشید
سلام
ساعت خروج از شركتتون كيه؟
تو همون ساعات اداري چقدر وقت بيكاري داريد؟
ميتونين تو همون ساعات كارتون، كار ديگه اي انجام بدين؟
با توجه به اینکه قصد دارید فعلا از کار اصلیتون خارج بشین چون مهندس کامپیوتر هستید میتونید از مهارتهای برنامه نویسی یا شبکه تون استفاده و کسب درامد کنید اطلاعات بیشتر خواستید پخ کنید
(11-25-2013 11:28 AM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
ساعت خروج از شركتتون كيه؟
تو همون ساعات اداري چقدر وقت بيكاري داريد؟
ميتونين تو همون ساعات كارتون، كار ديگه اي انجام بدين؟
معذرت می خوام که نتونستم چند روز آپ باشم
ماموریت کاری بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم (کرمان بودم)
من معمولا تا 6 عصر توی شرکتم ولی می تونم 5 عصر کارمو تعطیل کنم
بعضی روزا وقت سر خاراندن هم ندارم ولی معمولا یک تا دو ساعت بین روز بیکاری دارم
نمی دونم منظورتون از کار دیگه چیه ، ولی اگه کاری باشه که بشه از محل کار دنبال کنم ، فکر کنم بشه
ممنون از دوستان
كار مجازي يا آنلاين نمي تونين انجام بدين؟
تاحالا مقاله نوشتين؟
(12-04-2013 12:13 PM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط: [ -> ]كار مجازي يا آنلاين نمي تونين انجام بدين؟
تاحالا مقاله نوشتين؟
محسن جان ببخشید من یکم خنگم
منظورت از کار مجازی یا آنلاین چیه؟
من تا حالا مقاله ننوشتم
به کاربرانی که تا حالا آموزش دادم خیلی راضین می گن خوب توضیح می دی
توی برخی مسائل تو زمینه کامپیوتر مهارت خوبی دارم
سلام خدمت همه دوستان
من لیسانس نرم افزار هستم.1میلیون سرمایه دارم و میخوام شروع کنم کاری انجام دهم اما نمیونم چه کاری و چطور انجام دهم.
از دوستان میخام که راهنماییم کنید.الان هم بیکار هستم.
(12-14-2013 09:39 PM)laptop نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت همه دوستان
من لیسانس نرم افزار هستم.1میلیون سرمایه دارم و میخوام شروع کنم کاری انجام دهم اما نمیونم چه کاری و چطور انجام دهم.
از دوستان میخام که راهنماییم کنید.الان هم بیکار هستم.
شما میتونید با خودتون بگید چون فقط یک میلیون دارم ریسک نکنم و بی خیال کار بشم اما به نظر من همین یک میلیون اگر روش برنامه ریزی بشه میتونه جای ده میلیون و شاید بیشتر کار کنه
مهم اینه که شما بدونید چطوری مصرفش کنید که هدفمند باشه و سریع سرمایتون تکثیر بشه
خب یک میلیون در ظاهر پول زیادی نیست اما اگر با منابع اطرافتون جمع کنید میبینید که خیلی هم قدرتمند میتونید شروع کنید
به نظر من اول ایده های تو ذهنتون رو دونه دونه بنویسید و برای هرکدوم با خودتون یه جلسه بذارید.من با خودم زیاد جلسه میذارم از اون جلسه مهم مهما واسه خودمم وسط کار نسکافه میارم

ببینید بهترین ایده چیه و بعد شاخ و برگ بهش بدین و بذارید رشد کنه
حالا برید سر وقت اون چیزایی که برای شروعش لازم دارید. خب مثلا شما یک دستگاه اسکنر نیاز دارید اما هزینه خریدش براتون سنگینه خب با طرف کمی وقت وشاید یک هزینه خیلی پایین میتونید بدید بیرون براتون اسکن کنن
مثلا یک دوچرخه قدیمی دارین که سالهاست داره تو انباری خاک میخوره خب ببرین بفروشین هر چند قیمتش کم باشه اما یک قسمت ناچیز از هزینه ها مثلا هزینه اسکن ها رو تا زمانی که اسکن نخریدین تامین میکنه
واسه بعضی خریدها میتونید چک بدین
بعضیا اعتباری باشه
بعضی کارا رو میتونید از دوستان و آشنا کمک بگیرین و کارمند یا نیرو استخدام نکنید به صورت موقتی
حتی خودتون تو یک مدت کوتاه تا استارت کار خورده بشه میتونید نقش منشی و مدیر و آبدارچی رو با هم بازی کنید.
اطلاعاتتون رو بالا ببرید
خودتون واسه محصول یا خدماتتون بازاریابی کنید
میتونید حتی مشتری ها رو با تکنیک های فروش متقاعد کنید که پیش پرداخت بهتون بدن
سخت نگیرین دوست من یک میلیون تومن خیلی سرمایست چون شما مالک اون هستین ! دست کم نگیرین.
کارکردن و استارت زدن واسه موفقیت خیلی خیلی خیلی راحت تر از اونی هست که فکر میکنید.
موفقیت پشت در شماست کافیه لبخند بزنید و درو باز کنید
سلام تشکر از راهنماییتونtnia
من آفیس رو بلدم.پروژه تحقیقاتی انجام دادم.اما فروش واسه خانوم یه کمی مشکله.
اما واقعا سر در گمم.