12-01-2013, 11:02 PM
12-04-2013, 07:01 PM
(12-01-2013 10:58 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ](12-01-2013 07:53 PM)nader1095 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز
خدمتتون عرض کنم در مورد شرکت پخش لبنیاتی کاله 2 روز آزمایشی رفتم چهارشنبه و پنج شنبه هفته قبل راستش ساعت کاریش ثابت نبود مثلا روز اول ساعت 2 شب رفتم شرکت بار زدم و 270 کیلومتر تا شهر مقصد راه بود و ساعت 3 بعد از ظهر برگشتیم شرکت! 13 ساعت کاری!
بازم با این کار مشکلی نداشتم و رفتم دنبال مدارک تا پرونده استخدامیم رو تکمیل کنم خلاصه باید ضامنی پیدا میکردم دولتی یا کاسب 20 میلیون چک در وجه خودم بنویسه و امضا کنمو تحویل شرکت بدم! قوم خویش دولتی داریم اما بازنشسته!(قبول نکردن) کاسب هم تو ایران نداریم, 3 تا دایی دارم امارات هستن بقیشونم آزادن! خلاصه به هر دری زدم کسی حاظر نیست چک بزاره! چقد مردم ترسیدن! تا اسم ضمانت بیاری یه جوری نگات میکنن دلت میخواد سرتو بکوبی به دیوار !!
اینجور شد که دیروز شنبه رفتم شرکت مدارکامو برداشتم
ريیس شرکت گفت یه راه دیگه هم هست گفتم چی ؟ میگه 20 میلیون پول نقد بیار بزار شرکت!! اگه 20 میلیون پول داشتم کلاهمو مینداختم آسمون !!
بله دوستان عزیز اینجوری شد که امروز صبح رفتم جوشکاری مشغول به کار شدم و 1 ساعتی میشه ار سر کار اومدم, حقوق هم گفته برای اولش 400 بهم میده
ساعت کاری 7 تا 12 و عصر 2:30 تا 6
ا چرا سفته نگرفتی ندادی؟!!!
اتفاقا خیلی اسرار کردم سفته میدم اما قبول نمیکردن که میگفت خودت فقط میتونی 20 میلیون تومان پول نقد بزاری شرکت! سفته هم میبایست از طرف ضامن باشه!
الان 4 روزه دارم میرم جوشکاری کار سنگینیه ولی سرگرم کننده هست دارم علاقه هم بهش پیدا میکنم.
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم
ان شالله هیچ جوون ایرانی بیکار نمونه