اساتید عزیز لطفا نظر و پیشنهادشون در زمینه خرید محصولات کشاورزی از قبیل جو،گندم و..در زمان برداشت محصول از کشاورزان،و انبار کردنش و فروشش در فصل زمستان
اگه می خوای محصولات کشاورزی خرید و فروش کنی پیشنهاد من سیب زمینی و بادام و گردو است .و جو و گندام برای فروش با توجه به دست داشتن دولت در این کار زیاد مناسب نیست.
(11-18-2013 12:40 AM)mohsen.66 نوشته شده توسط: [ -> ]اساتید عزیز لطفا نظر و پیشنهادشون در زمینه خرید محصولات کشاورزی از قبیل جو،گندم و..در زمان برداشت محصول از کشاورزان،و انبار کردنش و فروشش در فصل زمستان
وااااااای احتکار؟
فکر نمیکنم این اسمش احتکار باشه.محصولات لبنی یا غیر لبنی ک شما خارج از فصل خودش استفاده میکنید فک میکنید از کجا میاد
کشاورزی ک محصولشو در زمان برداشت نمیفروشه یعنی داره احتکار میکنه؟
دوستان اگر امکان دارد یک صادر کننده خربزه معرفی نمایید تا بنده برایش خرید و بسته بندی نمایم
(04-19-2015 08:40 AM)cooch نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان اگر امکان دارد یک صادر کننده خربزه معرفی نمایید تا بنده برایش خرید و بسته بندی نمایم
خربزه چند؟مال کجاس؟چقدره؟
خربزه گرمسار و ایوان کی و بوئین زهرا و دامغان ، قیمت روز هنوز زوده
نظر من اینه که با شرکت هایی که نیاز دارند(خوراک دام وطیور)قرار داد ببندی بعدذخیره کنی بدون ریسک
(04-21-2015 03:17 PM)cooch نوشته شده توسط: [ -> ]خربزه گرمسار و ایوان کی و بوئین زهرا و دامغان ، قیمت روز هنوز زوده
من اشنا دارم مرز مهران.بتونم برات میفرستم عراق
قیمت و تناژ مهمه