سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فیلم آموزش تراریوم (باغ شیشه ای)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان خوبم امروز فیلم اموزشی ساخت تراریوم (باغ شیشه ای) رو براتون میذارم.اطلاعات تکمیلتر رو میتونید از موتورهای جستجوگر پیدا کنید.در کل به نظرم یک کار جانبی خوب و درامدزاست.البته اول با مدلهای گیاهان ساده شروع کنید و سپس به عقیده من به سراغ بونسای برید.بونسای پول خوبی تووش داره.شک نکنید (پرورش درختان مینیاتوری) خلاصه : وسایل مورد نیاز: ظرف شیشه‌ای صابون شن خاک 1- یک ظرف شیشه‌ای مثلا تنگ ماهی، آکواریوم، پارچ‌ بزرگ بلور یا حتی شیشه‌ مربا رامطلبی برای این کار انتخاب کنید. 2- هرچه دهانه ظرف تنگ‌تر باشد، کار سخت‌تر است. کاشت گیاه داخل این ظرف‌ها را با انبر سیمی نازکی که خود می‌سازید، انجام دهید. 3- ظرف را با آب گرم و صابون شسته و خشک کنید. ظرف‌های نشسته باکتری‌های مضر را وارد محیط تراریوم می‌کنند. 4- یک لایه یکنواخت به قطر 2.5-1.5 سانتی‌متر شن ته ظرف بریزید. شن به زهکشی کمک می‌کند. 5- 1 یا 2 قاشق غذاخوری زغال چوب فعال را روی شن بپاشید. زغال هوا را تازه نگه می‌دارد و به خصوص زمانی که محیط تراریوم را بسته نگه می‌دارید، دارای اهمیت است. 6- به ظرف خاک گلکاری اضافه کنید تا روی شن و زغال چوب را بپوشاند. مقدار این خاک سبک باید ¼ عمق ظرف باشد. 7- گیاهان را قبل از درآوردن از گلدان اولیه به دقت بررسی کنید تا کاملا سالم باشند. گیاه را آرام تکان دهید تا خاک اضافی بدون صدمه دیدن ریشه‌ها از آن جدا شود. گیاه بیمار یا آفت زده را وارد تراریوم نکنید. 8- خاک را کمی گود کنید. گیاه را بکارید. دور ریشه‌‌ها را کاملا بپوشانید. این مراحل را در مورد بقیه گیاهان هم تکرار کنید. 9- گیاهان و داخل ظرف را با اسپری آب تمیز کنید. خاک را با اسپری خوب مرطوب کنید. 10- تراریوم را با اشیاء سرامیکی تزیین کنید. هر سوالی هم بود خودم در خدمتم دانلود زبان اصلی فیلمی دیگر در آپارات
آقا دمتگرم
گياهان ساده يعني چيا؟
فیتونیا ، فیکوس ، سرخش ،عشقه ، پرسیاوشان ،بگونیا و ...
باز هم میگم بستگی به خودتون داره با چه گیاهی آرامش میگیرید ...
بزن توو کار درخت مینیاتوری.محشره پسر محشر
اينايي كه گفتيو من تاحالا نديدم
مينياتوري چطوره؟
سخته؟
ميتونم زنگ بزنم بهت؟
راستي چرا عكس و امضاء رو عوض كردي؟!
چرا غمگين انقد؟
(11-17-2013 01:16 PM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط: [ -> ]اينايي كه گفتيو من تاحالا نديدم
مينياتوري چطوره؟
سخته؟
ميتونم زنگ بزنم بهت؟
چرا غمگين انقد؟

به هر چیزی که کوچک است مینیاتوری میگن...درخت بونسای مثل شکلهای زیر:
[تصویر: Bonsai%202.jpg]
[تصویر: bonsai2.jpg]
[تصویر: NCArboretum_Bonsai-27527-4.jpg]
[تصویر: bonsai%201.jpg]

بابت یه مشکل کوچیک غمگینم.شاید یکی از علتهاش همین اومدن به انجمن باشه.احتما زیاد در روزهای اینده ف برای همیشه از سایت و انجمن میرم بیرون.چون خیلی از خواسته هامو جواب نداد.شاید مشکل از خودمه.بیخیال...

(11-17-2013 01:16 PM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط: [ -> ]اينايي كه گفتيو من تاحالا نديدم
مينياتوري چطوره؟
سخته؟
ميتونم زنگ بزنم بهت؟
چرا غمگين انقد؟

به هر چیزی که کوچک است مینیاتوری میگن...درخت بونسای مثل شکلهای زیر:
[تصویر: Bonsai%202.jpg]
[تصویر: bonsai2.jpg]
[تصویر: bonsai%201.jpg]

بابت یه مشکل کوچیک غمگینم.شاید یکی از علتهاش همین اومدن به انجمن باشه.احتما ل زیاد در روزهای اینده ، برای همیشه از سایت و انجمن میرم بیرون.چون خیلی از خواسته هامو جواب نداد.شاید مشکل از خودمه.بیخیال...
بي خيال چيه؟
خب بگو چيه ديگه؟
چرا اينجوري شده آقاي جلالوند با روحيه ما؟
لینک مرجع