سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی برای ساخت تراریوم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستان
من کارشناس گیاهان دارویی هستم خیلی تلاش کردم مجوز عرقگیری رو بگیرم و کارمو شروع کنم اما نشد الان مدتیه به فکر تراریوم هستم و تقریبا همه چی رو در موردش میدونم اما اطلاعاتی در مورد بازارش ندارم نمیدونم چطور میشه فروخت از طرفی نمیتونم شروع کنم تا از میزان نسبی سودش باخبر نشم چون باید وام بگیرم برای شروع کارم
و مشکل بعدی من تهیه ظروف شیشه ای می باشد از کجا میتونم با کمترین قیمت تهییه کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنیدHanghead
نظر من اینه که چون با وام می خواهید شروع کنید ، در همون زمینه گیاهان دارویی که تخصص و مدرکش را دارید ، فعالیت کنید ، ریسکتون خیلی پایینتره و جذب سرمایه براتون راحت تر .
تراريوم چي هست اصلاً؟؟؟؟
شيشه هم كه كاري نداره، يه سرچ بزني پيدا ميشه، يه نگاه به زير شيشه مربا تو خونتون بنداز جوابشو پيدا ميكني.
تراریوم یا باغ شیشه ای.
خوشبختانه در سالهای اخیر در کشور ما بسیار به وفور یافت و کشت میشود.جنبه تزیینی دارد ولی نمونه های آکواریومی و بزرگ آن واقعا عجیب و زیباست.با سرچ در گوگل میتوانید اشکال انرا ببینید
دوست عزیز ، در نمایشگاه گل ، تولید کننده های زیادی بودند که شیشه تراریوم درست میکردند.شیشه های درب دار.اگر هم بدون درب بخواهی به میدان شوش برو.بلور فروشی های شوش کمکت میکنند.در ضمن اگر راهنمایی خواستین در خدمتم.من در خانه خود تراریوم بونسای دارم.به نظر من هم به سمت پرورش بونسای بروید.پول خوبی دارد.خیلی های برای این درختان کوچک و مینیاتوری پول خوبی میدهند حتی تا 40 میلیون.چندسال پیش هم با دوستان تراریوم گلدرست میکردیم ولی فقط برای هدیه....
اگر سوالی بود در خدمتم
آقا چقدر هزينه داره؟
چه جوري پروسه ساختش؟
هزینه خاصی نداره
1)شیشه یا بلور
2)سنگ ریزه برای کف تراریوم
3)کمی زغال برای کف + خاک
4)گیاه تزیینی (با سرچ در گوگل میتوانید تنوع زیادی راببینید)

من نظرم روی بونسای است.درخت مینیاتوری واقعا زیباست.اگر در خانه فایل ویدویی را پیدا کردم شیر میکنم.فکر کنم در گوگل باشد.فایل آموزشی ساخت تراریوم.به نظر من در هر خانه ای باغ شیشه ای باشد زندگی را محشر میکند...شک نکنید.پس هم اکنون به فکر ساخت ان باشید
نکته دیگر اینکه هفته ای یکبار و شاید بیشتر نیاز به آب ندارد.هر گیاهی را نمیتوان در ا/ن کاشت و ....
سوالی بود در خدمتم
آقاي جلالوند يه تاپيك بزنيد لطفاً و اگه زحمتي نيست توضيحات بيشتري بدين
جنبه مالي هم داره، يعني خريدار داره؟
يه آشنايي هست، به خاطر شرايط مادرش و دانشگاهش نميتونه جايي كار كنه ولي از نظر مالي كمي در مضيقست، به نظرم ميتونه اين كارو انجام بده، براي روحيش هم خوبه.
شرايط نگهداري و ايناش چطوره؟
يكي از همكاران ما تو دفتر كارش يه گياه گوشتخوار تو يه تنگي نگه مي دهرا ولي يه لامپ واسش گذاشته، نورش بايد چه جوري باشه؟
كلاً همه چيش رو توضيح بدين.ممنونSmile
اگر مطلب در انجمن نبود امروز یا فردا کامل توضیح خواهم داد
بله.جنبه مالی زیادی دارد و یک نوع سرگرمی نیز به حساب میآید
(11-16-2013 02:15 PM)m-jalalvand نوشته شده توسط: [ -> ]تراریوم یا باغ شیشه ای.
خوشبختانه در سالهای اخیر در کشور ما بسیار به وفور یافت و کشت میشود.جنبه تزیینی دارد ولی نمونه های آکواریومی و بزرگ آن واقعا عجیب و زیباست.با سرچ در گوگل میتوانید اشکال انرا ببینید
دوست عزیز ، در نمایشگاه گل ، تولید کننده های زیادی بودند که شیشه تراریوم درست میکردند.شیشه های درب دار.اگر هم بدون درب بخواهی به میدان شوش برو.بلور فروشی های شوش کمکت میکنند.در ضمن اگر راهنمایی خواستین در خدمتم.من در خانه خود تراریوم بونسای دارم.به نظر من هم به سمت پرورش بونسای بروید.پول خوبی دارد.خیلی های برای این درختان کوچک و مینیاتوری پول خوبی میدهند حتی تا 40 میلیون.چندسال پیش هم با دوستان تراریوم گلدرست میکردیم ولی فقط برای هدیه....
اگر سوالی بود در خدمتم

سلام
ممنون از راهنمایی شما اما پرورش بنسای زمان زیادی میبره حداقل باید 2سال تو فکر برگشت سرمایه نباشی اما تراریوم زود بازده تره.تو نمایشگاه های گل و گیاه زیاد دیدم اما خریدار زیادی نداشت برای همین از بازار فروش ان مطمئن نیستم یا شاید در شهر ما زیاد طرفدار نداره
لطفا اگه اطلاعاتی در باره بازار فروش تراریوم دارید منو راهنمایی کنید
(11-15-2013 09:05 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]نظر من اینه که چون با وام می خواهید شروع کنید ، در همون زمینه گیاهان دارویی که تخصص و مدرکش را دارید ، فعالیت کنید ، ریسکتون خیلی پایینتره و جذب سرمایه براتون راحت تر .

حق با شماست ریسک کمتر و در امد خوبی داره اما مجوز نمی دن یا باید در حد کارخانه ای کارتو شروع کنی که سرمایه نیست یا امتیازشو بخری که بازم من نمیتونم یا برای کسی که مجوز داره کار کنی که همه سودش برای اون فرد میره برای من فقط کارش میمونه. شما راهی سراغ دارین که بشه مجوز عرقگیری و اسانسو گرفت؟Huh
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع