سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: هدف
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
هدف از میلیاردر شدن چیه؟؟
اگه میلیاردر بشی برا حفطش چه راهکاری داری؟؟
تا حالا بهش فکر نکرده بودم
هدف من اینه که به مرحله ای برسم که با هر دوره از درآمدم یه محل کسب و کار برا یه عده ایجاد کنم . هم خودم سود کنم هم چند نفر بتونن کسب درآمد کنن.
به جایی برسم که توی شهرم (اردبیل) مکان های آموزشی و رفاهی بیشتری ایجاد کنم تا مردمم تو امکانات بیشتری زندگی کنن.
به جایی برسم که بتونم یه موسسه خیریه بزنم و با یه همت بلند و دست به دست همه همشهریام توی شهرم فقرو به حد صفر برسونم.
یه هدف جدید هم تازگیا در نظر گرفتم : ایجاد یه مدرسه شبانه روزی خصوصی که اولویت ثبت نام با بچه های فقیر و بی بضاعته. هزینه های تحصیل و خورد و خوراک هم از طریق درآمدم از جاهای دیگه و چند نفر دیگه تامین بشه.
دوستان عزیزم لطف کنن هم تو نظرسنجی شرکت کنن و علاوه بر هدف اشاره کنن برا حفظ موقعیتشون چه راهکاری دارن ممنون میشم.
من وقتی میلیاردر بشم اون مسیری رو که اومدم تا میلیاردر شدم رو از اول میشینم برسی میکنم حتما ی جای کار میلنگیده که تیلیاردر نشدم.
و این یعنی حفظ وضع موجود،تلاش برا رفتن به مرحله بعد.
[بهترین تاکتیک حمله است
از میلیاردم دفاع نمیکنم بلکه باهاش به سرمایه گذاریهای بیشتر حمله میکنم
امیدوارم وقتی پولدار شدیم عوض نشیم..(شخصیتون و اهدافمون عوض نشه)
فیلم کت جادویی را یادتونه؟چقدر راحت یاد ادما میرفت که از چی شروع کردن و این پول ...
من دوست دارم پولدارم بشم..اونقدری که هیچ وقت حساب کتاب خریدن یا نخریدن چیزیو نکنم
اون فدری که بتونم به ی شیرخوارگاه کمک کنم یا خودم ی همچسن مرکزی را راه بندازم
ب اندازه توانم چند دهنه مغازه بخرم بدم دست ادمی که توان داشتم مغازه را نداره.....سود کارو ازش بگیرم....اینجوری هم سود معنوی میکنم هم مالی
اابته حتمابرای خودم و خانوادم خونه بزرگو با امکانات تهیه میکنم
لینک مرجع